ТОП
Автобоя за поправка - Коректор за автобоя - 50 мл
Марка: Autopaint / Артикул №: TUB 60

 

Описание на продукта:

"Touch up" или "автобоя за поправка" обикновено се използва за  покриване или поправяне на повърхности с леки драскотини или повреди, като например боята на автомобил, мебел или друг обект. За поправка на автомобилната боя  обикновено се използва  "Автобоя за поправка" или "Комплекти за поправка на боята" ,които  са специално формулирани и съответстват на цветовете, използвани в производството на автомобили.

Характеристики на продукта Автобоя за поправка - Touch up:

Автомобилните бои надхьвърлят  над 10 000 цвята ,които са използвани за оригинално боядисване в заводите за автомобили.За производството на Автобоя за поправка - Touch up ние използваме тонери на американската компания PPG industries ,която е най-големия производител на автомобили и индустриални бои.За разлика от многобройните подобни продукти на пазара ,ние използваме само бои ,които са одобрени от автомобилните производители за следпродажбени ремонти на гаранционни автомобили.  

Продуктът е лесен за употреба и идеален за домашно приложение. Със специалната си формула, нашият продукт осигурява дълготрайно покритие и издръжливост срещу влиянието на околната среда. Ще откриете подробни инструкции за използване в комплекта, които ще ви насочат през целия процес на поправка. 

Aвтобоя - Touch Up съдържа 50 мл. висококачествена автобоя  с кода на вашия автомобил,който ни предоставяте. Боята е смесена в пластмасова бутилка с предпазна капачка, стъклена топка за разбиване и вградена четка. Боята има дълъг срок на годност и може да бъде използвана многократно ,ако се съхранява правилно.

Предимства на нашите Автобои за поправка - Touch up:

  • Използваме тонери от най-високо качество, одобрени от производителите на автомобили за гаранционни ремонти.
  • Ние произвеждаме само автомобилни цветове и сме специализирани в автомобилните бои.Работим с база данни за автомобилни цветове съдържащи над 70 0000 цветови разновидностти на автомобилни кодове за бои ,което ни позволява да имаме максимална точност в изготвяне на цветовете.
  • Ние НЕ използваме готови продукти,произведени в  нискокачествени серийни производств. Всеки продукт смесваме прецизно и индивидуално в деня на изпращането ,което гарантира съвпадение на цвета и дълъг срок на годност.
  • Бързо и сигурно изпращаме до всяка точка на страната  рамките на 24 часа от поръчката 
  • В комплекта ще намерите ПОДАРЪК - клечки за тампониране

Как да поръчам за моя автомобил?

Необходима информация, която да изпратите с поръчката в полето - ИНСТРУКЦИЯ  - ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНСТРУКЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПОРЪЧКАТА ,която ще видите при завършване на покупката

1. Вид МПС - (Автомобил, Мотор, Микробус, Камион)

2. Марка, Модел (Пример: Suzuki Vitara)

3. Година на производство

4. Код на цвета - ако не знаете къде да го намерите -  

5. Рама/VIN/шаси  на автомобил

6. Цвят на автомобила (Пример: Бял, зелен, червен...) 


 Моля, не се колебайте да се свържете с нас

info@autopaint.bg и тел: +359 878 197 733

 

Цвят: ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ
Опаковка: 50 мл литра
Тегло на опаковка: 0,1 кг
19.00 лв.

Безплатна доставка над 100 лв.